Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenig grada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da su gosti izuzetno opasan rival i da ne sme biti opuštanja:

’’Pazar je u prve četiri utakmice pokazao da se izuzetno brzo prilagođava protivniku. Na meču sa Partizanom su bili izvanredni u niskoj zoni i odradili su defanzivno savršenu utakmicu. Oni su jedina ekipa kojoj je uspelo da ih u poslednje tri godine dva puta pobedi. Protiv ostalih rivala su igrali drugačije i potvrdili su da se lako adaptiraju na razne stilove igre i da to uspešno rade. Verovatno će tu taktiku imati i na meču protiv nas, ali mi ćemo biti na svom terenu. Bićemo na svom maksimumu i njih ćemo, kao i svakog protivnika, pokušati da nateramo da se prilagodi nama tako da mi kontrolišemo utakmicu. Pripremamo se za jednu od najvažnijih utakmica na našem terenu u ovoj polusezoni. Nema opuštanja, svesni smo koliko su opasni i neće nas zavarati trenutno stanje na tabeli, ni to što su izgubili tri utakmice.’’   

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Novog Pazara igra se u subotu 06. avgusta 2022. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK TSC