Lučanska Mladost u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragiša Žunić ističe da očekuje izuzetno težak i zahtevan meč protiv rivala koji ima zavidan kvalitet:

’’Nerealno je bilo očekivati da Zvezdu iznenadimo i zasluženo su slavili. Prethodni meč nam puno znači na psihološkom planu i biće dovoljan motiv da sa manje kvalitetnim protivnicima pružimo istu partiju i pokažemo sebi i fudbalskoj javnosti koliko možemo. Kada se povede reč o Kolubari, našem narednom rivalu, vidi se da su zadržali kompletan sastav, dugo su na okupu. Igraju sjajno pogotovu u Lazarevcu, forsiraju jedan agresivan i ofanzivan pristup, dobri su u prekidima. U špicu imaju izuzetno kvalitetnog internacionalca Vukušića, po bokovima Đurića i Filipovića, na sredini prekaljenog Nikolića, i dominantnu zadnju liniju. Predvodi ih izuzetan stručnjak Dejan Đurđević kome pripadaju velike zasluge za uspešne igre Lazarevčana.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Mladosti igra se u nedelju 31. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Mladost