Kruševački Napredak u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević očekuje sve bolje igre svog tima, kao i pobedu u predstojećem duelu:

’’Zadovoljan sam što nam je stigao još jedan “bonus” igrač i njegovim dolaskom otvorene su neke druge opcije u napadačkom delu tima. Naravno, znamo šta nam fali u napadačkom redu i radimo već dugo na tome i nadamo se da ćemo narednih dana angažovati jednog, ili dvojicu iskusnijih igrača na tim pozicijama. Veoma poštujem goste. Znam da tim iz Ivanjice već dugo igra na sličan način, tvrdo, nije ih lako probiti i dati im gol, a na suprotnoj strani prete kontrama, posebno iz prekida. Trener Bondžulić je poznat po tim detaljima, tako da ih izuzetno respektujem. Više puta sam rekao da je na nama da iz utakmice u utakmicu rastemo i da se iz tih boljih izdanja nadamo pobedi. Bez obzira na prethodni poraz protiv Čukaričkog, ekipe iz samog vrha srpskog fudbala, imamo još više vere. Ako se prethodni rezultati mogu nazvati krizom, a ne želim da ulazim u problematiku prethodnog prvenstva, jer pola ekipe je novo, ja sam nov. Znamo da nijedna kriza nije večna i sigurno je da ću sa saradnicima iz stručnog štaba učiniti sve da u subotu pobedimo, jer ta pobeda bi promenila sve. Svesni smo, naravno, da neće biti lako, već da mora još jače da se zapne i dobro oznoji dres.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Javor Matisa igra se u subotu 30. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Napredak