Ekipa Crvene zvezde u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da ovaj meč ne shvata kao priliku za osvetu rivalu koji im je prošle sezone ’’otkinuo’’ dosta bodova, već kao priliku za osvajanje nova tri boda:

’’Nemamo nikakve dužnike, niti igramo osvetoljubiv fudbal. Igramo fudbal za nas, naš klub i navijače, a ne bavimo se sporednim stvarima. Nama je svaka utakmica podjednako važna, jer donosi tri boda. Da li će se ona završiti sa 1:0 ili 2:0 ili nekim trećim rezultatom, to ništa ne menja. Ono što može da menja je naš odnos koji mora da bude maksimalan i na tome insistiram od kada sam došao u klub. Kad smo pravi i kad imamo pravi odnos, onda smo jak protivnik za svakoga. To očekujem sutra, a ne revanšizam, već dobru koncentraciju, fokus, odnos i da napravimo lepu uvertiru za sredu. Radnik je prošle sezone igrao organizovan fudbal, dosta čvrsto iza lopte, sa fenomenalnom ofanzivnom tranzicijom gde su iskoristili sve vrline koje su imali. Nisu zadovoljni kako su počeli seoznu, došlo je do promene trenera, što verovatno dosta toga remeti u njihovim redovima. Ipak, očekujem organizovanu igru iza lopte i pokušaj da nas kroz kontre i polukontre ugroze. To je nešto na šta nailazimo u prvenstvu stalno, pogotovo kad igramo na Marakani.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se u petak 29. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Crvena zvezda