Beogradski Partizan u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba crno-belih Ilija Stolica nada se pobedi koja bi ekipu vratila u pravi ritam i rasteretila je pritiska nastalog nakon dva vezana remija:

’’Novi Pazar je za nas teško gostovanje posle dva vezana remija, pritisak je, kao i uvek, na maksimumu. Poenta je da vidimo reakciju svih nas, igrača i stručnog štaba, i da se što pre vratimo u pravi ritam i počnemo sa pobedama. Poznato je koliko je neugodno gostovanje u Novom Pazaru i kakav je protivnik. Ovoga puta su u hendikepu i oni i mi, jer će se igrati bez publike. Jako volim atmosferu u Pazaru, bez obzira na sve, jer je to deo Srbije koji voli i tradicionalno podržava fudbal. Uvek znaju aplauzom da nagrade fudbalsku predstavu. Verujem da ćemo se i mi i Novi Pazar adaptirati na takvu situaciju, kao i uslove na samoj utakmici. Njihova pozicija na tabeli je nezavidna, ali to ne sme da nas zavara. Referenca je utakmica sa Čukaričkim, gde su pokazali da mogu dobro da igraju i budu mnogo bolje pozicionirani nego što jesu. Maksimalno smo koncentrisani i u meč ulazimo sa zdravom dozom poštovanja, ali sa jasnom idejom da idemo po tri boda. Glavni fokus svih nas je na sutrašnjoj utakmici i da pobedama krenemo ka sledećim ciljevima i novim izazovima koji nas čekaju.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Partizana igra se u petak 29. jula 2022. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Partizan