Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Gaćinović ističe da još uvek nije postignuta željena forma i da su izostali rezultati, ali se nada da njegovi igrači mogu da pruže adekvatan otpor favoritu:  

’’U prethodnim kolima pokazali smo da znamo i možemo, ali to nismo naplatili. Idemo da se sudarimo s Partizanom, jer drugačije ne umemo. Učim momke da rade na afirmacije igre, a ne na dekadenciji. Što se tiče crno-belih, u najboljoj ili najgoroj formi, to je Partizan. Individualni potencijal je veliki, pre svega napred sa Rikardom Gomešom, Kvinsijem Menigom, Fusenijem Dijabateom i Patrikom Andradeom, a i Slobodan Urošević igra visoko. Na nekim mestima su malo slabiji, ali brzina je evropska. Svako može da reši i greške protiv njih su skupe. Iako neke stvari menjamo iz kola u kolo, ne smemo da odustanemo od sebe. Gledamo u svoje dvorište i sa pozitivne strane. Drugačije ne može. Imamo kvalitet i pretočićemo ga u rezultat, ali bole naše lančane greške iz prethodnih kola. Ne volim da pričam koliko smo zaslužili bodova, realnost je da smo na nuli. Sigurno će biti dve ili tri promene u odnosu na prošlo kolo u Ivanjici, imam i dve dileme. Realno, nismo se još namestili kako želimo. Pogotovo to važi za napad, gde opet nemamo Ratkovića, on nam mnogo znači.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Partizana igra se u petak 29. jula 2022. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Novi Pazar