Fudbaler Crvene zvezde će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

U petak u Radniku za izjednačenje sopstvenog rekorda. A u prva tri kola garancija golova. Milan Pavkov je najbolji igrač trećeg kola Mozzart Bet Super lige Srbije pošto je i u Lučanima protiv Mladosti produžio golgetersku seriju.

Sa četiri pogotka u dosadašnja tri meča – dva Kolubari i po jedan Radničkom i ekipi Mladosti – Pavkov je trenutno najbolji strelac Mozzart Bet Super lige Srbije. Niko drugi nije stigao ni do kote tri, a Pavkov će dobru šansu da pogodi i na četvrtom uzastopnom meču imati već u petak kada će crveno-beli ugostiti Radnik na stadionu „Rajko Mitić“. Surduličani sa samo jednim bodom iz prva tri kola, već su promenili i trenera, pa je izvesno da će biti prilika za 28-godišnjeg napadača iz Begeča.

Nastavi li ovako Pavkov će imati dobre šanse i da nadmaši svoj najbolji učinak u jednoj sezoni. Prošle je recimo u prvenstvu dobacio do kote od 11 golova, pretprošle je stao na 14, pre toga je bio na skromnijih sedam, u prvoj sezoni u Zvezdi je pogodio 12 puta, a još se pamti ona poslednja u dresu Radničkog iz Niša kada je uz svoje ime dopisao 23 pogotka. Istina, čak devet ih je tada dao sa penala, dok u Zvezdi nema tu privilegiju.

Ali ima saigrače koji će mu na svakoj utakmici namestiti koju šansu. Mada ima i žestoku garanciju koja ne ostavlja prostor za suve periode. Pored Ohija Omoijuanfa od prošle nedelje tu je i Aleksandar Pešić, videćemo da li će stići još jedan inostrani napadač...

Jedan bi drugog trebalo da čine sve boljima. A Pavkov je krenuo već dosta dobro.

Izvor: Mozzart Sport