Kruševački Napredak u okviru 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević sa respektom je govorio o svom nekadašnjem klubu i rivalu u predstojećem duelu:

’’Znamo da gostujemo izuzetno dobrom timu, koji se ovog leta dobro pojačao. Na svim pozicijama su doveli izuzetno kvalitetne igrače. Imali su pre dva dana utakmicu na međunarodnoj sceni i čeka ih revanš za nekoliko dana. Pretpostavljam da će u timu biti nekih rotacija, kako bi sačuvali svežinu svih igrača. Na nama je da nastavimo da rastemo iz kola u kolo. E sad pretiti, ili obećavati nešto protiv Čukaričkog, stvarno je nezahvalno. Raspolažu sa takvim igračkim kapacitetom da sa svake strane preti opasnost. Najvažnije pojačanje im je Ovusu, klasa od igrača. Da li je u potpunosti spreman, verovatno nije, ali sigurno će predstavljati opasnost ako se nađe na terenu. Tu su Ivanović, Čolović, Ndiaje, Adžić, Mijailović, Docić, Kovač, mali Lukić, koji uvek mogu da ugroze gol iz daljine, nekim ubacivanjem, posle prekida. Na nama je da pokušamo da anuliramo taj njihov kvalitet. Svakao ćemo pokušati da nađemo neku rupu u igri i u prekidima, kako bi ih ugrozili.’’

Meč 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Napretka igra se u nedelju 24. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Napredak