Beogradska Crvena zvezda u okviru 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je na slatkim mukama kada je reč o igračkom kadru i najavljuje nastup dvojice novajlija:

’’Dosta puta smo igrali protiv Mladosti i oni gaje specifičan način fudbala. Dosta pokrivaju jedan na jedan po terenu, ne znam da li se to promenilo ove godine, možda malo manje rade direktan presing. Poštujemo svakoga, a vreme bi moglo da utiče na utakmicu, ritam, međutim, kako nama, tako i njima. Zvezda mora da ide na sva tri boda, nema izgovora i prepreka da se dođe do cilja. Svi smo na slatkim mukama, ali to je stav Crvene zvezde kao kluba, da se raste iz dana u dan, da se jača konkurencija na svakom mestu i da se podmladi tim. To je naš prirodni put i zadovoljan sam, a svakako da je dobro biti na slatkim mukama kada imaš fenomenalnu grupu igrača koja može da iznese godinu na leđima. Na nama je samo da napravimo pravi odabir. Što se tiče novajlija, možemo ih očekivati na terenu. Naravno, treba još koji dan da se naviknu na ambijent, rad i na ono što tražimo od njih. Mitrović je u takmičarskom ritmu, tu nema problema. Pešić je odigrao dve prijateljske utakmice po 45 minuta, posle imao prehladu koja ga je odvojila od terena, a sa nama je odradio tri treninga. Svakako ga možemo očekivati.’’

Meč 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju 24. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Crvena zvezda