Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Gaćinović ističe da su ekipe koje uđu iz nižeg ranga uvek neugodan rival i da se nada dobrom izdanju svoje ekipe:

’’Uvek menjamo pojedine detalje za svaku utakmicu, tako će biti i ovoga puta, ali naš način igre i filozofija ostaju isti. Znamo kakav nas tamo teren čeka i kakav protivnik. Oni su jedna vrlo borbena i žustra ekipa. Gledao sam ih protiv Partizana, bili su bolji u prvom poluvremenu. Protiv TSC-a su bili egal, tako da se radi o dobroj ekipi sastavljenoj od dobrih pojedinaca. Znate, kada ekipa uđe u Super ligu ona uvek ima neku dodatnu energiju. Značajno su se i ojačali u međuvremenu. Očekujem pravi rat tamo i nadam se da ćemo se pokazati u dobrom svetlu.’’

Meč 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Novog Pazara igra se u petak 22. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar