Ivanjički Javor Matis u okviru 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Igor Bondžulić govorio je o zdravom komšijskom rivalitetu i istakao da se nada pobedi u ovom susretu:

’’Naše utakmice odlikuje zdrav rivalitet, gde se ispoljava strast, emocije i potrošnja velike energije, sve u domenu sportske kulture. Po pravilu pobeđivala je ona ekipa kojoj u tom trenutku nisu bili neophodni bodovi. Novi Pazar je u prva dva kola pokazao više nego što to rezultati govore. Bili su bolji od Čukaričkog, primili su nesrećno gol u 89. minutu i promašili penal u zaustavnom vremenu. Odigrali su agresivno, angažovano i ispoljili zavidan kvalitet. Svesni smo da neće biti lako i očekuje nas nimalo laka utakmica. Verujemo u svoje snage i mogućnosti, i nadamo se pobedi. Moramo opravdati ulogu domaćina, mada ne možeš pobeđivati samo kod kuće, svaka naredna utakmica je podjednako teška i zahtevna, bilo da se igra na domaćem terenu ili na strani.’’

Meč 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Novog Pazara igra se u petak 22. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis