Lazarevačka Kolubara u okviru 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević ističe da je protiv kvalitetnijih rivala možda i najbolje igrati na startu prvenstva, zbog njihove slabije uigranosti, ali da to nije uvek slučaj:

‘’Nažalost Crvena zvezda nas je demantovala protiv ekipe Radničkog iz Niša u prvom kolu, koji ima vrlo kvalitetan sastav, a koje su lagano dobili 4:0, što nama daje jedan još veći oprez. Idemo na Marakanu da se pokažemo u lepom svetlu i ako se upiše jedan bod to bi bilo više nego značajno za nas. Da li je realno? Pa realno je da je Crvena zvezda apsolutni favorit, a realno je da mi pokažemo neke dobre stvari na velikoj sceni na Marakani. Velika je šansa za neke mlade, nove igrače da pokažu svoje znanje na velikoj srpskoj fudbalskoj sceni i zavrede pažnju od svih ljudi koji su u fudbalu i treba to iskoristiti na najbolji mogući način. Hrabro smo odlučili da Cvetojević na prošloj utakmici bude bonus, jer je on to zaslužio i na pripremama, ne samo na ovim već i na prošlim zimskim gde je bio sa nama. Na njegovu sreću debitovao je u jednoj vrlo korektnoj utakmici. Postigao je gol, mogao i drugi i želimo mu, ne samo njemu već svim mladim igračima, da iskoriste prilike koje im se ukažu. Nekada morate da odete iz svog rodnog mesta, da izađete iz zone komfora. Da se malo pomučite, da živite sami i to vas onako gradi kao ličnost, kao čoveka i onda lakše prihvatite surovi profesionalizam i nadgradite se na neki način.’’

Meč 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Kolubare igra se u subotu 16. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Kolubara