Beogradska Crvena zvezda u okviru 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da očekuje jak otpor Lazarevčana, ali da start prvenstva mora biti sa maksimalnim učinkom u broju osvojenih bodova:

‘’Svako prvenstvo je posebno i svako je za sebe. Kolubara nije ista, a ni mi. Svaka utakmica je zahtevna, prednost je što smo imali “dugu” nedelju, mogli smo da odmorimo, radimo i da na miru spremimo utakmicu. Put nam je jasan. Prve dve utakmice kod kuće i otvaranje prvenstva mora da bude sa maksimalnim brojem bodova. To nam je cilj i tome težimo . Što se tie rivala, odigrali su dosta korektnu utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca, mogli su i bolje da prođu. Siguran sam da na svom terenu igraju jedan stil fudbala, a mislim da je u gostima taj stil možda isti, ali malo defanzivniji. Kao celina i tim imaju jasne ideje, zajedno sa Dejanom Đurđevićem koji je takmičarski trener, kao i tokom karijere jedan borac, zna da motiviše, pripremi ekipu na najbolji način. Od cele ekipe Kolubare očekujem jak otpor. Nećemo moći da računamo samo na Radovana Pankova. Ohi se vratio u trenažni proces, odradio je dva treninga sa nama. Ne verujem da će početi utakmicu, ali da će imati minutažu to je sigurno.’’

Meč 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Kolubare igra se u subotu 16. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda