Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba ‘’golubova’’ Slavko Petrović zadovoljan je startom prvenstva I priželjkuje osvajanje sva tri boda u duelu sa Surduličanima:

‘’Obavili smo kvalitetne pripreme i kvalitetno ušli u ovo prvenstvo. Posle prvog kola ne mogu da izdvojim segmente koji su permanentno bili nezadovoljavajući. Jedino je realizacija šansi morala biti bolja. Pokazali smo parvo lice i pohvalio sam zbog toga igrače. Okrećemo se narednom susretu. Radnik iz Surdulice je ostao na okupu, nisu izgubili mnogo igrača. Mi smo tamo izgubili 2:0 i taj rezultat može i treba da nas motiviše. Mislim da bi pobedom u ovom susretu, sa četiri boda nakon dva kola, ispunili neki naš cilj. Što se tiče igračkog kadra svi sun a raspolaganju za ovaj susret.’’

Meč 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka i Radnika igra se u petak 15. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK