Subotički Spartak ŽK u okviru 1. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba golubova Slavko Petrović motivaciju za ovaj meč pronalazi u prethodnom susretu sa Lučancima koji je završen porazom:

’’Interesantno je da prvenstvo počinjemo protiv ekipe Mladosti sa kojom smo završili prošlu sezonu. Mislim da imamo veliku šansu da se revanširamo za poraz od 2:0 iz meča u kojem su nas fudbalski nadigrali. Imamo dva igrača koji su povređeni još od prošle sezone, Tošeski i Vidović, a sigurno da među putnicima za Lučane neće biti ni Vitorović koji treba sledeće nedelje da krene sa treninzima. U prelaznom roku smo ispunili očekivanja, igrači su dolazili tokom priprema. Samo trojica su odradili cele pripreme, a bilo bi ih i više da nismo imali problema sa stomačnim virusom na Zlatiboru. Mislim da poslednji meč u prošloj sezoni mora biti dodatna motivacija za nas. Mnogi su nas proglasili da smo kandidati za ispadanje, a to je isto motiv igračima da se dokažu i pokažu da mi nismo ta ekipa.’’  

Meč 1. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Spartaka igra se u subotu 09. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK