Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 1. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostiju Žarko Lazetić ističe da njegovi igrači spremno dočekuju novu sezonu i da je raspoloženje odlično, ali da imaju težak raspored na startu koji zahteva maksimalnu ozbiljnost:

’’Nama trenerima uvek treba više vremena za rad i pripreme pred početak sezone. Ali dobro smo raspoloženi za ovu utakmicu, želimo da pokažemo ono za šta smo se i pripremali. Sigurno da nismo tempirali formu za prvo kolo, već za celu sezonu, ali posle tri nedelje priprema, mislim da je ekipa u dobroj formi. Pripremne utakmice su pokazale jednu ozbiljnost našeg tima, dobar rad koji je iza ovih momaka i verujem da ćemo od prve utakmice ove sezone biti na svom nivou. Svakako imamo dosta zahtevan raspored u prve četiri utakmice. Tri su gostovanja i to Čukaričkom u subotu, zatim Partizanu, pa Radničkom iz Niša. To od starta stvara dodatan pritisak. Svaka nova sezona nosi sa sobom neizvesnost, a pogotovo prva utakmica. Dobro poznajemo Čukarički, bili smo zajedno na pripremama, ali smo spremni za borbu. Čukarički je godinama u vrhu našeg fudbala, poslednje dve sezone završili su kao treći na tabeli, čak ispred Vojvodine, što je za respekt. Imaju ozbiljnu ekipu, doveli su novog trenera koji radi drugačije nego prethodnici, uspeli su da ojačaju. Pokušaćemo od početka da nametnem svoj ritam i svoju igru, jer idemo na poznat teren, pošto smo prethodno odigrali dve utakmice sa njima na Banovom brdu. Ovo će mislim biti derbi 1. kola i svako ko dođe na utakmicu moći će da uživa u igri, te očekujemo publiku u velikom broju, jer smo se svi uželeli fudbala.’’

Meč 1. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i TSC-a igra se u subotu 09. jula 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK TSC