Nova sezona Super lige Srbije sa novim naslovnim sponzorom kompanijom Mozzart uskoro počinje!

Najbolji fudbal u regionu igra se u Mozzart Bet Super ligi Srbije!

U sredu u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi biće potpisan ugovor o sponzorstvu između Fudbalskog saveza Srbije, Zajednice i kompanije Mozzart. Ovim svečanim činom, započeće nova era u srpskom fudbalu i domaćem klupskom takmičenju, a klubovi će u znatno boljoj finansijskoj situaciji krenuti u borbu za bodove.

Potpisivanjem jednog od najvažnijih ugovora u poslednjih nekoliko godina, Fudbalski savez Srbije i Zajednice će Super ligi i Prvoj ligi Srbije obezbediti naslovnog sponzora u naredne tri sezone, a istovremeno će produžiti saradnju sa jednom od najvećih kompanija u Istočnoj Evropi u oblasti klađenja i igara na sreću na još četiri godine.

Svečanom činu u Staroj Pazovi ispred Fudbalskog Saveza Srbije prisustvovaće zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, ispred Zajednice klubova Super lige i Prve lige Dragan Lazović i Darko Ramovš, dok će ispred kompanije Mozzarta biti direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Dva dana pre zvaničnog potpisivanja ugovora, pušten je u radi  novi sajt Mozzart Bet Super lige Srbije koji je prilagođen vizuelnom identitetu našeg strateškog partnera i koji će svim ljubiteljima domaćeg fudbala pružiti mnogo informacija o utakmicama i događajima u najjačem rangu takmičenja.