Danas je u prostorijama fudbalskog kluba Voždovac predstavljen novi šef stručnog štaba Nebojša Jandrić, debitant u elitnom rangu takmičenja.

Uprava fudbalskog kluba Voždovac pronašla je rešenje za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba. Ekipu će u novoj sezoni sa klupe predvoditi Nebojša Jandrić, trener kome će to biti prvi angažman u Super ligi Srbije i koji je u prethodnom periodu radio u mađarskom Ujpeštu, IMT-u i Inđiji.

On je u svom prvom obraćanju u ulozi šefa struke ’’zmajeva’’ istakao da mu je drago što mu je ukazana šansa da radi u klubu koji neguje prepoznatljivu filozofiju rada i funkcionisanja:

’’Zadovoljstvo mi je i čast što sam došao u Voždovac, klub koji ima identitet i prepoznatljiv je na ovim prostorima po svojoj filozofiji rada i funkcionisanja. Drago mi je da su ljudi iz kluba prepoznali da sam baš ja taj koji odgovara profilom i da svojim radom mogu tu klupsku ideju i da sprovodim i na terenu. Sa nestrpljenjem očekujem i zvaničan početak rada sa ekipom. Do sada sam negovao taj ofanzivni pristup igri, što i statistički parametri pokazuju i verujem da me je to i preporučilo Voždovcu, a želim da tako i ostane.’’

Prvi čovek Voždovca, Miloš Mirković, zadovoljan je izborom novog šefa struke i poželeo mu je mnogo uspeha u radu:

’’Smatram da smo napravili dobar izbor, s obzirom na to da se ljudski kvaliteti i fudbalska filozofija kluba i novog šefa struke poklapaju. Do početka sezone ostalo je još mesec dana, što je sasvim dovoljno vremena da zajedno upotpunimo tim i spremno dočekamo takmičenje u Super ligi. Jandrić će od sutra i zvanično početi sa radom i treninzima, a ja mu u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha.’’

FOTO: FK Voždovac