Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru poslednjeg 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da nije srećan što ne zavisi sve od rezultata njihovog duela, ali da će njegovi igrači dati sve od sebe da ostvare neophodnu pobedu:

’’Po tradiciji, Vojvodina je treći klub u našoj zemlji. Ove sezone nisu ispunili ni minimum onoga što se od njih očekivalo, ali to je verovatno splet raznih okolnosti. Siguran sam da će na utakmici protiv nas biti veoma motivisani i da će dati maksimum. Imaju fenomenalne igrače i trenera koga poznajem i izuzetno cenim. Vojvodina je i pojedinačno i timski veoma opasna i nećemo dozvoliti da nas iznenade, već ćemo se dobro pripremiti. Veoma je važno to što mi i u poslednjem kolu imamo šansu da ostvarimo cilj. Nemamo tu  rasterećenost koju ima Vojvodina i koju ja lično ne volim, jer sam svestan da ona može da vodi u oba smera. Iz te rasterećenosti može da se desi da protivniku sve polazi od ruke, jer se trenutno ne bore za plasman, ali sa druge strane ja volim i pritisak pod kojim smo, jer dobar rezultat moramo da postignemo kako bismo ostvarili cilj. Na žalost, rezultatom protiv Radničkog nismo sebi zagarantovali da sudbinu držimo u svojim rukama, već smo dozvolili da zavisimo od druge utakmice. Ipak, to ne sme da nas opterećuje. Držaćemo fokus na uslovu svih uslova – pobedi. Bićemo spremi, pokazaćemo dobru igru jer samo tako možemo da ostvarimo povoljan rezultat.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Vojvodine igra se u nedelju 22. maja 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK TSC