Stanković: Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 183

Prvoplasirana Crvena zvezda u okviru poslednjeg 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je ekipa maksimalno spremna za ključnu utakmicu i da veruje u još jednu pobedu:

’’Dosta puta smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, tako da izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije sutra i da odstupimo od toga. Spremam utakmicu po utakmicu i to da li je jedan, dva, tri ili četiri špica, nama nije menjalo mnogo toga, jer znamo šta nam je činiti. Svesni smo da utakmica traje 90 minuta i da moramo da budemo pravi u svakom trenutku. Ekipa Voždovca želi da igra fudbal ko god da je protivnik, bilo da su domaćini ili gosti. Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40 hiljada ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se u nedelju 22. maja 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte