Novosadska Vojvodina u okviru poslednjeg 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Radojičić ističe da je raspoloženje igrača loše, zbog neuspešne sezone, ali da je siguran da će dati sve od sebe i odigrati maksimalno profesionalno:

’’Nadao sam se da ćemo do poslednjeg kola mi biti već u Evropi ili da ćemo se boriti za četvrto mesto, a ne da od rezultata sa Vojvodinom zavisi plasman naših rivala. Ipak, mi ulazimo u ovaj meč fokusirani na što bolju igru. Istina, nismo baš u preterano dobrom raspoloženju. Siguran sam da će momci odraditi svoj posao maksimalno profesionalno, jer dres i grb FК Vojvodina moraju uvek da se poštuju. Očekujem da moji momci pruže dobru igru, kao protiv Partizana u drugom poluvremenu u Kupu Srbije ili u prvenstvu. Igraćemo rasterećeno, jer meč nema rezultatski značaj, ali želim da to pozitivno utiče na našu igru i da pružimo najbolju moguću partiju i da momci budu nagrađeni pobedom.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Vojvodine igra se u nedelju 22. maja 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Vojvodina