Linta: Zanimaju me samo interesi fudbalskog kluba Voždovac i interesi mojih igrača

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 239

Beogradski Voždovac u okviru poslednjeg 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da su interesi njegovog tima ispred svega i da očekuje da pun stadion ne bude opterećenje, već vetar u leđa njegovim igračima:

’’Od kada sam došao u klub ne zanimaju me tuđi interesi, zanimaju me samo interesi fudbalskog kluba Voždovac i interesi mojih igrača. Ideja je uvek ista, da uz dobre i prepoznatljive igre dođemo do rezultata. Cilj je motivisati i afirmisati ove igrače, poboljšati ih u svakom aspektu, od ljudskog do igračkog. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus bude samo na nama. Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje, već vetar u leđa, koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i verovati jedni u druge do pozitivnog rezultata.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se u nedelju 22. maja 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Voždovac

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte