Milanovački Metalac u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milija Žižić ističe da je situacija takva da sve zavisi od drugih rezultata, a da će njegovi igrači učiniti sve što je do njih:

’’Ne zavisi više sve od nas, to je poznato i borimo se sa tim. Čitav period iza nas je iscrpljujuća borba u kojoj smo tražili našu šansu, a tražimo je i dalje. Uvek se vodim samo jednim principom, pa i sada, da vredno radimo, da nam je vreme saveznik i pošteno da prilazimo našim obavezama. Tako se ponašamo i tokom ove radne sedmice, ne samo igrači i ja, već ceo klub, ceo stručni štab. Mladost je jedna od onih ekipa koja je konceptualno sasvim drugačija od nas, uz to su neuporedivo iskusniji sastav. I oni imaju svoju problematiku, o kojoj ne bih sada. Na nama je da respektujemo protivnika, ali prvenstveno da razmišljamo o sebi. Izaći ćemo na teren da se muški pogledamo u oči i da odigramo meč hrabro, da uradimo sve što je u našoj moći, kako bi tek onda možda razmišljali o drugim rezultatima, koji su jako bitni za nas.’’

Meč 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Mladosti igra se u subotu 14. maja 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Metalac