Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Slavko Petrović ističe da nema izgovora i da njegov tim mora učiniti sve da bodovi ostanu u Subotici:

’’Ponovo je ispred nas jako važna utakmica, možda i prekretnica do kraja prvenstva. Ako se neke stvari poklope mogla bi biti i ključna. Moja ekipa mora pokušati sve da bodovi ostanu u Subotici. Imamo malih kadrovskih problema, Nikolić ima bol u kolenu te nije trenirao ove nedelje, očekujem da će se danas priključiti ekipi i sutra biti u sastavu. Problem je imao i Filipović koji je dobio jak udarac u butinu u poslednjem meču, međutim on je juče trenirao i biće spreman. Očekujem da se oporavi i Vidaković. Izgovora nema, mi moramo sve pokušati da dođemo do nova tri boda i da uđemo u malo mirnije vode.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Kolubare igra se u nedelju 08. maja 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK