Novosadski Proleter u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Zumbul Mahalbašić ističe da se ekipe dobro poznaju, kao i da jedan gol može doneti prevagu na jednoj ili drugoj strani:

’’Sutra se odlučuje naša sudbina u Super ligi i biće jasnije dosta stvari. Među nama nema tajni, dobro smo skautirali jedni druge, znam da se radi o čvrstom i jakom sastavu sa kvalitetnim pojedincima. Derbi će odlučiti veća želja, veće srce, i uveren sam da jedan gol može da odnese prevagu na jednu ili drugu stranu. Po prirodi sam optimista, verujem u tim. Moramo ispoljiti karakter, zaboraviti šta je bilo pre i usredsrediti se na ono što nas očekuje. Proleter zaslužuje da ostane superligaš, ima kvalitetan tim i rukovodstvo koje veruje u nas. Povoljan rezultat bi vratio poljuljano samopouzdanje i ekipu oslobodio velikog pritiska.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Proletera igra se u nedelju 08. maja 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Proleter