Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Tomislav Sivić ističe da plasman Milanovčana ne odražava njihov kvalitet, ali da veruje u uspeh:

’’Fokusirani smo na fudbal i na teren. Za nas je to još jedna utakmica u nizu. U međuvremenu smo naučili da se nosimo sa pritiskom. Reagovali smo odlično, igramo dobar fudbal koji donosi rezultate. Imamo i atmosferu koja garantuje da ćemo i sutra biti uspešni. Znamo ko nam je rival, nedavno smo igrali u Kupu Srbije. Kvalitet Metalca mnogo je iznad plasmana, ali mi imamo svoj cilj. Svih jedanaest igrača u postavi, ali i oni sa klupe, želeće pobedu. U tim se vraćaju trojica, koja su pauzirali protiv Radničkog 1923. To je za nas veliki plus. Konkurencija postoji, možda će biti nekih osveženja, ali igraćemo jednako dobro kao na prethodnim utakmicama.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Novog Pazara igra se u subotu 07. maja 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar