Niški Radnički u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da posao još uvek nije završen i da od svojih igrača očekuje da nastave da pobeđuju:

’’Nakon dve vezane pobede protiv Napretka i Vojvodine puni smo samopouzdanja, ali svesni smo da još ništa nismo uradili i da moramo da nastavimo da pobeđujemo. Pred nama je jako težak i zahtevan duel. Čukarički jeste vezao tri poraza u plej-ofu, ali je to ozbiljan sastav, koji je već obezbedio treće mesto na tabeli i koji je sebi to mogao da dozvoli u trenutku kada je imao težak raspored. Oni su mlad i poletan tim, posebno su opasni kod kuće i moraćemo da budemo na maksimumu, ukoliko želimo da ispunimo naš cilj i osvojimo tri boda. Zbog nagomilanih žutih kartona neće moći da nam pomogne Jamkam, koji je tokom ove sezone postao jedan od najvažnijih igrača u našoj ekipi, jer podjednako kvalitetno može da pokrije nekoliko pozicija. Njegov izostanak je hendikep za nas, ali dobra vest je da je Pejović u potpunosti zalečio povredu i ima snage za svih devedeset minuta. Zbog povrede neće igrati ni Kasalica. U svakom slučaju, maksimalno respektujemo Čukarički, ali nemamo pravo na grešku i daćemo sve od sebe da dobijemo ovaj meč.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Radničkog iz Niša igra se u ponedeljak 02. maja 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnički Niš