Kruševački Napredak u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Zoran Milinković ističe da je igra njegovog tima ispod željenog nivoa, ali da od svojih igrača traži da daju svoj maksimum i pruže žestok otpor crno-belima:

’’Partizan jeste favorit, i dalje je u borbi za titulu. Ipak, ja duboko verujem, iako su celog proleća partije naših igrača na nezadovoljavajućem nivou, da će u nedelju biti drugačije, jer ipak su to posebne utakmice. I dalje čekamo pravu reakciju, posebno u odnosu na prethodna dva poraza, od Radničkog i Voždovca, jer ta izdanja su bila ispod svakog kriterijuma Super lige. Zašto je tako sigurno će biti predmet ozbiljne analize. Bilo kako bilo, i uprkos svim kadrovskim problemima, ono što želimo jeste da pružimo žestok otpor Partizanu, da učinimo utakmicu neizvesnom. Borim se i tražim od igrača da pruže maksimum na terenu, to im je i obaveza i iskreno se nadam da mogu da odigraju utakmicu o kojoj će se pričati u pozitivnom kontekstu, da priušte navijačima sadržajnu i zanimljivu partiju.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Partizana igra se u nedelju 01. maja 2022. godine, sa početkom u 19:05 časova.

FOTO: FK Napredak