Najbolji igrač 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Nemanja Nikolić, asistent i dvostruki strelac u pobedi ekipe Spartaka nad ekipom Proletera u Subotici.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo, a sezona se lagano bliži kraju. Možda i ključnu pobedu u borbi za opstanak u elitnom rangu ostvarila je ekipa subotičkog Spartaka koja je na svom stadionu savladala ekipu novosadskog Proletera, a rezultat je bio 3:1. Najzaslužniji za takav epilog je napadač ’’golubova’’ Nemanja Nikolić koji je pružio izvanrednu partiju i učestvovao u postizanju sva tri pogotka, jednom kao asistent i dva puta kao strelac. Zbog toga ovoga puta nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.

Nemanja Nikolić (29) je rođen u Kraljevu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao za OFK Grbalj, ruski Rostov, kazahstanski Aktobe, Spartak, Partizan, Vojvodinu, saudijski Al-Raed i kazahstanski Tobol, odakle je u septembru prošle godine po treći put stigao u Suboticu. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 22 superligaška nastupa, uz 10 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: