Novosadski Proleter u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Novi šef stručnog štaba gostujućeg tima Zumbul Mahalbašić ističe da nema vremena za neke radikalnije promene, ali da će dati sve od sebe da igračima vrati sigurnost i samopouzdanje:

’’Proteklih nedelju dana intenzivno smo se spremali, imali maksimalan pristup i zadovoljan sam kako su shvatili i prihvatili moje zahteve. Vidi se da imaju dovoljno energije, kvaliteta, i nisu zaboravili da igraju. Na meni je da im ulijem sigurnost, vratim samopouzdanje, kako bi se vratili na nekadašnje staze uspeha. Neće biti previše vremena da se nešto drastično menja u smislu koncepcije igre, menjaćemo malo u smislu taktičkih zamisli, jer nema vremena za neke radikalne stvari. Spartak ima iskusnu ekipu sa kvalitetnim pojedincima. Čvrst su sastav koji se uglavnom oslanja na kreativne sposobnosti Srećkovića, Tufegdžića i strelca Nikolića, potpomognutih ostalim igračima. Nećemo se zaletati i za nas bi uspeh bio da se neporaženi vratimo sa gostovanja.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Proletera igra se u četvrtak 28. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:05 časova.

FOTO: FK Proleter