Beogradski Partizan u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević pohvalno je govorio o predstojećem rivalu i šefu struke Žarku Lazetiću:

’’Imali smo nekoliko dana odmora, spremali smo se i spremni smo za narednu utakmicu. Imamo iskustva iz prethodnog duela sa TSC-om. Bilo je teško, postigli smo tada dva gola iz prekida i upisali pobedu, ali ne mogu da kažem da je bilo rutinski. Imamo sve igrače na raspolaganju osim Uroševića čiji ćemo status znati danas posle treninga. Takođe, Fejsa je ponovo imao neki sitan problem i njegov status će biti poznat u toku dana. Lazetić je uneo prepoznatljiv stil igre. Menjaju sisteme, načine ulaska u igru, adaptiraju se u odnosu na rivala koristeći svoje vrline. Sviđa mi se kako radi Lazetić koji gaji specifičan način igre. TSC može da igra sa tri ili četiri igrača u odbrani, da napadne sa dva napadača i transformacije su odlika dobrog tima i trenera. Mi smo adaptirani na sve, situacije rešavamo zonski i na sastanku pripreme ću igračima ukazati šta možemo da očekujemo.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i TSC-a igra se u sredu 27. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Partizan