Novosadska Vojvodina u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Radojičić ističe da je neophodno da njegovi igraći budu koncentrisani, motivisani i da pokažu svoj kvalitet:

’’U prošlom kolu mogli smo mnogo da dobijemo, a na kraju je napravljen korak unazad. Sada ćemo pokušati da ostvarimo korak unapred. Nadam se da ćemo u Nišu pokazati pravo lice, iako smatram da nas očekuje teža utakmica od one u Beogradu. Ako hoćemo da dođemo do četvrtog mesta i Evrope, onda moramo da imamo veću koncentraciju, motivaciju i da svoj kvalitet pokažemo na svakoj utakmici, da sakrijemo svoje mane, a otkrijemo protivničke. Nadam se da ćemo prestati da pravimo kobne greške koje nas skupo koštaju. Imamo sve što nam treba da poboljšamo efikasnost i da želimo maksimalno to četvrto mesto, jer ćemo samo tako uspeti da ga se domognemo. Očekujem reakciju svojih momaka i da budu pravi. Radnički ima želju da se plasira u Evropu i mi ćemo dati sve od sebe da im "otmemo" tu želju, koja će nas približiti tom cilju. Dva puta smo izgubili mečeve nakon što smo poveli, što mi se u karijeri nikad nije desilo, posebno ne na ovom nivou. Zato insistiram na većoj koncentraciji, jer nas je ona koštala da uzmemo makar bod kad smo gubili posle preokreta. Verujem da su momci sposobni, bili su jako motivisani na poslednjim treninzima. Imamo plan A i plan B, pa čak i plan C, tako da smo spremni za ovaj meč.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Vojvodine igra se u utorak 26. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Vojvodina