Niški Radnički u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da su igrači puni samopouzdanja nakon odličnog izdanja u prethodnoj rundi takmičenja:

’’Naš cilj je jasan, to je četvrto mesto i na putu ka njemu bi morali da dobijemo ovu utakmicu na domaćem terenu. Puni smo samopouzdanja, odigrali smo odličan meč u Kruševcu, ali ja znam da ovaj tim može još dosta bolje. Imali smo problema sa završnicom, sada nam se to malo vratilo, ali treba da budemo još agresivniji na protivničkoj polovini i to će nas učiniti opasnijim. Vojvodinu maksimalno respektujemo. Oni su bili u velikoj krizi, vezali su nekoliko poraza, u tom nizu smo ih i mi pobedili sa 1:0 u martu, a dolaskom trenera Dragana Radojičića su se prenuli i ponovo podigli formu. Opasan su rival i moraćemo da budemo na maksimumu ako želimo da ih u kratkom periodu još jednom savladamo. Bjeličić je povređen, ali on u poslednje vreme nije bio starter. Ostali su spremni, vraća nam se Pejović i mogu da kažem da ću izvesti postavu za koju smatram da može da nam donese tri boda.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Vojvodine igra se u utorak 26. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnički Niš