Kragujevački Radnički 1923 u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović ističe da ovaj meč dolazi u nezgodnom trenutku, nakon nedavnog poraza u duelu sa Kolubarom:

’’Idemo u goste jednoj od najkvalitetnijih ekipa u plej-autu, kojoj je, po mom mišljenju, mesto u plej-ofu. To je ekipa koja u svojim redovima ima iskusne superligaške igrače, koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Odlični su u tranziciji, konstantno napadaju prostor i jako su dobri u duel igri. Za nas ova utakmica dolazi u ne baš idealnom trenutku, s obzirom na nedavni poraz od Kolubare, ali mislim da su se moji igrači dozvali pameti i da nam se greške iz prethodne dve utakmice neće ponoviti. Biće sigurno teško suprotstaviti se ekipi takvog kvaliteta kao što je Mladost, ali svakako da u Lučane ne idemo sa “belom zastavom”, već sa namerom da damo sto odsto svojih mogućnosti kako bismo ostvarili što je moguće bolji rezultat, a to je sve osim poraza. Imamo zaista paklen raspored u preostalih pet kola i sigurno da će nam uz igrački kvalitet, koji definitivno posedujemo, trebati i određena količina sreće kako bismo opstali u ligi. Ja verujem da će ova ekipa, koja u svojim redovima ima igrače takvog kvaliteta i iskustva kao što su Nemanja Tomić, Marko Mirić, Vojo Ubiparip, uspešno izneti teret sezone do kraja i da ćemo na kraju putem baraža izboriti opstanak u ligi.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Radničkog 1923 igra se u utorak 26. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923