Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Novi šef stručnog štaba ’’golubova’’ Slavko Petrović veruje u kvalitet svog tima i optimista je pred duel sa Milanovčanima:

’’Ovo je izuzetno značajna utakmica za nas, nakon iznenađujućeg i teškog poraza od Novog Pazara pred svojim navijačima. Ekipa mora sve pokušati da dođe do bodova. Za nas bi pobeda bila izuzetno značajna. Danas smo održali prvi zajednički trening, a po rečima pomoćnog trenera momci su pokazali neko sasvim drugo lice po pristupu i nadam se da će se to nastaviti. Ekipa Metalca će tražiti svoje šanse i pokušati da nas iznenadi. Mislim da je kvalitet na našoj strani. Ne volim da se puno okrećem kvalitetima i jačini protivnika, za mene je najvažnija naša ekipa. Želimo da iskoristimo slabosti protivnika i nadam se da će momci pokazati sve ono što nisu u poslednja dva kola koja sam ja uživo posmatrao i da ćemo doći sa bodovima iz Gornjeg Milanovca.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Spartaka igra se u četvrtak 21. aprila 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK