Kragujevački Radnički u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nenad Lalatović ističe da je raspored u plej-autu izuzetno težak i da je za ostvarenje cilja neophodna potpuna mobilizacija:

’’Očekuje nas duel sa odličnom ekipom Kolubare, koja je nakon promene trenera uspela da se podigne i pobedi Metalac u prošlom kolu, igrajući pri tom čitavo drugo poluvreme sa igračem manje. Sigurno da im skor od 37 osvojenih bodova omogućava da u predstojeću utakmicu uđu znatno rasterećenije u odnosu na nas. Mi smo u takvoj situaciji da trenutno bežimo samo tri boda Novom Pazaru, a četiri Metalcu, tako da nam je pobeda u ovoj utakmici preko potrebna. Ja sam prethodnih dana u razgovoru sa igračima pokušao da ih malo rasteretim i lišim rezultatskog pritiska, mada su i oni sami svesni važnosti sutrašnje utakmice. Ono što me raduje to je zaista sjajna atmosfera u ekipi, kao i dobar rad na treninzima i verujem da će to biti ključ za sutrašnji trijumf. Nama je svaka od preostalih šest utakmica do kraja sezone bukvalno borba za goli život. Pri tom imamo i najteži mogući raspored od svih ekipa u plej-autu, tako da nam je neophodna potpuna mobilizacija kako bismo došli do svog cilja. Ja znam da je sutra radni dan i da veliki broj naših navijača zbog poslovnih obaveza neće biti u prilici da dođe na stadion, ali ja ovim putem apelujem na sve one koji su u prilici da dođu i da nas podrže u ovoj za nas veoma bitnoj utakmici protiv jako kvalitetnog protivnika. Hajde da se u ovih preostalih šest kola svi ujedinimo, da budemo kao jedna velika i složna porodica i da svi zajedno na kraju ili časno poginemo ili opstanemo u ligi.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Kolubare igra se u četvrtak 21. aprila 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923