Surdulički Radnik u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dušan Đorđević ističe da je rival u velikoj krizi, ali da to njegove igrače ne sme i neće zavarati:

’’U Surdulici je specifično drugarstvo, igrači provode po ceo dan zajedno. Na prethodnoj utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca jedan od njih, jedan od nas, Vuk Mitošević, doživeo je tešku povredu. Ostali smo bez jednog od lidera, predvodnika, oslonaca. I sada, dok se Vuk ne oporavi i ponovo ne osloni na svoju nogu, moramo bez njega i za njega. Preveliki je šok bila njegova teška povreda za sve nas. Sa igračem više, ali sa "deset igrača manje", primili smo gol i odigrali nerešeno. Sada gostujemo Proleteru, timu sa sjajnim individualnim i timskim kvalitetom, koji je od gubitka bodova zbog propusta na utakmici sa Radničkim iz Niša upao u veliku krizu. Međutim, ne zavarava nas trenutni položaj Novosađana, jer znamo da takav rival u svakom momentu može da pokaže svu svoju snagu. Zato smo oprezni, koncentrisani i motivisani, jer mi sada moramo da grizemo i za Vuka.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Radnika igra se u sredu 20. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik