Lazetić: Ne želimo da izgubimo priliku da pobedimo Crvenu zvezdu

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 169

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić najavljuje žestok otpor njegovih igrača i pokušaj da se ostvari pobeda u duelu sa prvoplasiranim timom šampionata:

’’Očekujemo punu Arenu i  fenomenalnu utakmicu. Potrudićemo se da se pokažemo u najboljem svetlu, kao što to umemo. Pre svega, ne želimo da izgubimo priliku da pobedimo Crvenu zvezdu, jer  to se retko dešava. Oni su u protekle četiri godine izgubili, čini mi se, samo dva puta, a da to nije Partizan. Tako da, na ovu utakmicu gledamo iz te perspektive da uradimo nešto veliko. Dešava se da ekipe kada igraju protiv Zvezde ili Partizana odmaraju igrače, čuvaju se kartona. Mi ne razmišljamo tako, svaku utakmicu gledamo kao priliku i ne zanima nas za šta se bori protivnik, jer mi smo fudbalski klub TSC koji ima svoje ambicije i ciljeve, a na svakoj utakmici igra na pobedu. Voleo bi da ljudi to tako shvate i dožive. Imali smo igrače koji su bili bolesni i koji su tek počeli da treniraju, a i dalje smo bez Dolmagića, Stojiljkovića, Škuletića, Pinta i Tomanovića koji se povredio na utakmici protiv Zvezde, polomio prst  i nećemo ga imati na terenu još tri ili četiri nedelje, a možda i do kraja sezone. Dosta smo oslabljeni, ali svakako u boljoj situaciji nego pred utakmicu sa Voždovcem ili Čukaričkim, tako da očekujem da svi igrači budu maksimalno koncentrisani i na nivou zadatka. Šta reći kada igrate protiv ekipe koja je šampion poslednje četiri godine. Pomenuo sam da oni vrlo retko gube ili igraju nerešene utakmice. Partizan kao naš drugi najbolji tim uz Zvezdu nije uspeo da im da gol u tri utakmice. To sve govori kakva nas utakmica očekuje. Sa naše strane, mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo po nas povoljan rezultat.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde igra se u sredu 20. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte