Kruševački Napredak u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Zoran Milinković ističe da je Vojvodina težak rival sa evropskim ambicijama:

’’Nadam se da ćemo, posle pobede nad Metalcem, u preostale utakmice ulaziti sa mnogo više samopouzdanja i biti na optimalnom nivou. Dogovorili smo se i želimo da u svakom predstojećem duelu tražimo svoju šansu i učinimo sve kako bi došli do bodova. Kadrovska situacija pred gostovanje u Novom Sadu nije sjajna. Na listi povređenih, pored Tomića i Đuričkovića, našao se zbog povrede leđa i mladi štoper Đeković, dok Kojčić ima parne kartone, a pod suspenzijom zbog isključenja protiv Metalca je Projić. Sigurno hendikep za nas, ali idemo na ’’Karađorđe’’ sa ambicijom da odigramo što bolji meč. Vojvodina je svakako težak rival sa evropskim ambicijama. Naročito cenim njihov ofanzivni trio Vukadinović - Matić - Simić. U pitanju su igrači koji prave razliku i na njih posebno moramo da obratimo pažnju, da napravimo snažan blok. U svakom slučaju, posle pobede nad Metalcem, očekujem da se naši igrači vrate na pravi nivo i u nastavku igraju svoj najbolji fudbal.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se u nedelju 17. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak