Novosadska Vojvodina u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba novosadskog tima Dragan Radojičić ističe da očekuje težak meč i da u preostalom delu takmičenja nema lakih protivnika:

’’Čeka nas nova teška utakmica protiv kvalitetnog rivala, koji je u poslednjim trenucima izborio plasman u plej-of i tako sigurno podigao samopouzdanje, baš kao i mi nakon trijumfa u prošlom kolu. Mi opet imamo imperativ pobede, evropske ambicije, ali ima ih i Napredak. U preostalom delu sve utakmice će biti teške, čeka nas sedam finala i želimo da u prvom meču osvojimo tri boda. U ekipi vlada odlična atmosfera, kao što sam i rekao, rastemo iz kola u kolo. Nama će sigurno nedostajati suspendovani Lazarević, ali koga nema bez njega se mora. On nama donosi poseban kvalitet u napadu, ali sam siguran i da će nam igrač koji bude igrao umesto njega pomoći i ispuniti svoje zadatke. Ponovo želimo da igramo na polovini protivnika, da imamo loptu u svom posedu, da budemo opasni po gol, a da uspemo da sačuvamo našu mrežu. To će opet zavisiti i od protivnika, a Napredak ima izuzetno kvalitetan tim, posebno golmana i štopere, ali i vezni red. Zbog toga ćemo i mi imati glavobolju da zaustavimo takvu ekipu. Znam da će moji momci biti ponovo motivisani i spremni i siguran sam da će nam doneti tri boda.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se u nedelju 17. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina