Niški Radnički u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da bi osvajanje sva tri boda imalo ogroman značaj i da su igrači toga svesni:

’’Pred nama je izuzetno značajna utakmica, a u goste nam dolazi ekipa koja u poslednje vreme veoma dobro igra, pogotovo u gostima. Oni jesu izgubili od TSC-a za vikend, ali su pre toga vezali dve pobede na teškim gostovanjima u Lučanima i Kruševcu, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Za njih je upečatljivo da su u zadnje vreme efikasni u gostima i svesni smo koliko nas težak zadatak očekuje. Međutim, mi imamo imperativ pobede, svesni smo koliki značaj bi za nas imala ta tri boda. Dobro smo radili tokom sedmice, igrači su raspoloženi i mislim da ćemo se na kraju radovati, ukoliko budemo na nivou i odradimo na terenu sve ono što smo pripremili. Imamo dosta problema u realizaciji, radili smo na tome i mogu da kažem da ćemo biti maksimalno ofanzivni u ovoj utakmici. Savić je odradio crveni karton, Jamkam je zalečio povredu, a svi ostali su spremni, tako da ću moći da na teren pošaljem postavu za koju smatram da će nam doneti tri boda protiv Voždovca.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Voždovca igra se u petak 15. aprila 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš