Kragujevački Radnički 1923 u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Dragan Šarac ističe da su igrači spremni i da veruje da će se sa ovog gostovanja vratiti neporaženi:

’’Svakako da nas očekuje izuzetno teška utakmica protiv ekipe Radnika, koja igra jako dobro ovog proleća, naročito na svom terenu. Radi se o veoma kvalitetnoj ekipi, koja predstavlja miks nešto iskusnijih igrača, poput Bjedova i Babića, i onih mlađih, kao što su Bogdanovski ili Spasić. Mislim da smo dobro izanalizirali njihovu igru ovog proleća i verujem da ćemo pronaći pravi način da se sa ovog gostovanja vratimo neporaženi. Osim Marka Gajića, koji se polako vraća u trenažni proces nakon povrede, svi ostali igrači su u konkurenciji za sutrašnju utakmicu i svi su više nego spremni da pruže svoj maksimum u nameri da ostvare pozitivan rezultat.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Radničkog 1923 igra se u petak 15. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923