Lučanska Mladost u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragiša Žunić ističe da očekuje izuzetno težak meč protiv izuzetno kvalitetnog protivnika:

’’Očekuje nas teška i neizvesna utakmica protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Izgubili su samo od Zvezde i Partizana, radi se o dobro organizovanom, disciplinovanom i agresivnom timu. Vedete su Vujadinović i Pejović i još nekoliko kvalitetnih pojedinaca. Neguju prepoznatljiv stil igre, igraju otvoreno i napadački. Ponavljam da nas očekuje izuzetno težak i složen posao. Potrebni su nam bodovi kako bismo se udaljili od zone ispadanja, kako bismo ušli u što mirniju završnicu. Postoji mogućnost da se u slučaju pobede domognemo plej-ofa, ali tome se ne nadamo i realnije je da budemo među ekipama koje će se naći u plej-autu. Bićemo jači za povratnika Tumbasevića i Bahu, ali će izostati povređeni kapiten Milošević.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Radničkog iz Niša igra se u subotu 09. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Mladost