Kragujevački Radnički 1923 u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nenad Lalatović ističe da je zadovoljan radom igrača i atmosferom, zbog čega je optimista pred ovaj duel:

’’U goste nam dolazi klub sa velikom tradicijom za koji me vežu posebne emocije, s obzirom na ostvarene rezultate i osvojen trofej u finalu Kupa Srbije. Vojvodina je odlična ekipa, sa dosta kvalitetnih pojedinaca u svojim redovima, koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. To je ekipa koja, ukoliko ima svoj dan, može da pobedi bilo koji tim u ligi. Zbog toga od mojih igrača očekujem da sutra budu maksimalno koncentrisani, motivisani i odgovorni u izvršavanju svojih zadataka, jer samo na taj način možemo doći do pobede. Iskreno me raduje atmosfera u ekipi i entuzijazam igrača na treninzima, što je jedan od preduslova za pozitivan rezultat u predstojećoj utakmici. Za nas je svaki bod dragocen, tako da bi nas u neku ruku i nerešen rezultat zadovoljio. Pozvao bih ovim putem naše navijače da dođu u što većem broju da nas podrže na sutrašnjoj utakmici. Svaki navijač nam je dragocen u našoj zajedničkoj borbi da sačuvamo Radnički 1923 u Super ligi. Nažalost, Voji Ubiparipu je preminuo otac i on trenutno nije sa nama. Ja ovim putem želim da izjavim najiskrenije saučešće njemu i njegovoj porodici. Gajić se još uvek nije oporavio od povrede, dok će Varjačić i Brnović propustiti sutrašnju utakmicu zbog kartona. Situacija, dakle, nije nimalo sjajna, ali siguran sam da će oni igrači koji sutra budu na terenu uspeti da iznesu teret utakmice.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Vojvodine igra se u subotu 02. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923