Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da je rival kvalitetniji, ali da ovaj meč dolazi u idealnom trenutku:

’’U ovoj sezoni Partizan je, posle više godina, izjednačen sa odličnom Crvenom zvezdom, a ta činjenica dovoljno govori o tome koliko su jak tim. S druge strane i mi smo u dobrom momentu, tako da igračima ponavljam da je ovo utakmica za uživanje i idealna prilika da na njoj pokažu sav svoj talenat i kvalitet. Na utakmici u Humskoj će dosta toga zavisiti od Partizana koji je kvalitetniji tim i koji je favorit, ne samo na ovoj već na svakoj utakmici u ligi. To je klub koji ima velike ambicije i neće nam biti lako. Naravno, mi ćemo pokušati da iskoristimo dobar trenutak i dobru seriju u kojoj smo, kako bismo procenili koliko dobro možemo da pariramo tako jakoj ekipi. Odmerićemo snage, probaćemo da nametnemo svoje prednosti i svoj način igre koliko god  budemo mogli. Mislim da je za nas ova utakmica došla u idealnom trenutku, a na igračima je da se opuste i daju sve od sebe.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i TSC-a igra se u subotu 02. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK TSC