Beogradski Partizan u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da očekuje težak meč, ali da veruje u pobedu svog tima:

’’Ozbiljan protivnik nas čeka sutra, znamo kako je bila teška utakmica i na njihovom terenu, a sada su još podigli formu. Igraju dobro prolećni deo sezone. Naš cilj se zna. Poštujemo ih, spremamo se, nama je sve osim pobede neuspeh, a tako se i spremamo. Odmor nam je dobro došao posle mnogo odigranih utakmica. Odigrali smo jako tešku utakmicu u Surdulici i dobro prošli protiv ekipe koja je u usponu forme, zadovoljni smo otišli na odmor. Značilo nam je da se neki igrači vrate, imali smo reprezentativce, ali nisu bili toliko opterećeni kao u ranijim utakmicama. Sposobni su da igraju u više sistema, izuzetno su organizovani sa dobrim individualcima. TSC ima igrače kalibra za Partizan. Napravili su ozbiljan klub sa ozbiljnom infrastrukturom. Lazetić je odličan trener. Ne moraju da prodaju igrače u Partizan i Zvezdu nego mogu u inostranstvo. Biće teška utakmica, u vrhu su i tu im je mesto, po svemu, ovo je neki derbi našeg prvenstva. Navijači treba da budu spremni i na njihove šanse. Ali, mi smo Partizan, igramo na našem stadionu i verujem da će sve biti u našu korist.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i TSC-a igra se u subotu 02. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Partizan