Surdulički Radnik u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da je njegov tim u dobroj formi i da će pokušati da ostvari dobar rezultat i protiv crno-belih:

’’Mi smo u seriji dobrih rezultata od početka prolećnog dela prvenstva, ali i pred utakmicom sa ekipom kao što je Partizan. Znamo da su oba naša tima ispala iz evropskih kupova i da se maksimalno okreću prvenstvu, da obe ekipe zanima samo titula. Ova utakmica sa Partizanom će biti takva da će gost jednostavno biti maksimalno fokusiran, sa najjačim mogućim snagama će doći na naš teren i sa najjačim mogućim motivom će igrati protiv nas. Na nama je da se tome odupremo, da probamo da pružimo neku igru koju smo do sada pružali, da budemo čvrsti, disciplinovani i da se jednostavno suprotstavimo na najbolji mogući način i da se nadamo povoljnom rezultatu, što je apsolutno sportski. Tako smo funkcionisali i protiv Zvezde i sa te strane hoćemo da ostanemo čistog obraza, pružimo maksimum. Naravno, niti pretimo, niti obećavamo bilo šta, ali da ćemo dati sve od sebe to je sigurno. Što se tiče borbe za plasman u plej-of, prvenstvo je takvo da su bodovne razlike minimalne, bukvalno od ekipa koje se bore za Evropu do onih dole koje se bore za opstanak i sve može u dve utakmice da se reši odlično ili da se sa druge strane zakomplikuje, tako da se prognozama još uvek ne bih bavio. Ajde da dočekamo prvo Partizan, da to bude fudbalski spektakl za Surdulicu, da se napune tribine i mi prikažemo u najboljem mogućem svetlu, a da posle pričamo o daljim planovima.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se u ponedeljak 21. marta 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnik