Derbi meč 28. Kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog. Biće to duel dva kvalitetna tima sa evropskim ambicijama, pa treba očekivati veliku borbu i zanimljiv meč.

Novi šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da su ’’brđani’’ u dobroj formi, ali da će pokušati da rastereti igrače kako bi ostvarili pozitivan rezultat:

’’Čukarički je u dobroj formi, biće nam težak rival. Ubedljivo su treći na tabeli, ali ja smatram da mi možemo da se nadmećemo sa svakim na našem terenu. Želim da im pokažemo da smo mi domaćini i da znaju gde su došli da igraju. Pomoći ćemo momcima da igraju slobodno, disciplinovano i odgovorno i verujem u pozitivan rezultat.’’

Prvotimac gostujućeg tima Bojan Roganović ističe da smatra da je njegov tim kvalitetniji, ali da to treba pokazati na terenu:

’’Dobro se sećam našeg prethodnog duela, bili smo dominantni, stvarali i promašivali prilike, a onda smo kažnjeni u kontri i to posle našeg kornera. Uspeli smo brzo da izjednačimo, ne i da preokrenemo. Znamo da nam je rival vrlo kvalitetna tim, koji u svom sastavu ima nekoliko vrlo iskusnih pojedinaca, ali i sjajnih mladih igrača koji će biti budućnost tog kluba. Smatram ipak da smo kvalitetniji, ali to treba dokazati na terenu.’’

Derbi susret 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Čukaričkog igra se u subotu 19. marta 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Vojvodina