Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da očekuje izuzetno tešku utakmicu protiv kvalitetnog rivala, kao i da se može ispostaviti da baš ovaj duel bude i najvažniji u ovom delu takmičenja:

’’Dolazimo do samog kraja regularnog dela sezone, pre nego što se ekipe podele, a može da se dogodi da ova utakmica bude najvažnija za nas u ovom delu takmičenja. U dobrom smo momentu i dobroj seriji, bez obzira na rezultat protiv Čukaričkog i gol koji smo postigli u poslednjim sekundama meča. Zadovoljan sam kako izgledamo na terenu i kako napredujemo. Insistiraću na tome da od prvog minuta pokušamo da se nametnemo i da igramo na nivou iz prethodnih mečeva. Ako nam to uspe verujem da ćemo pobediti ovog veoma ozbiljnog protivnika. Proleter je veoma ozbiljan klub i u svom kadru ima dobre i iskusne igrače, ali i nekoliko mladih koji su se ove sezone izdvojili. Dobar im je stručni štab i bez obzira na psihološki pad, koji je sigurno usledio kod ekipe posle oduzimanja bodova zbog neregularnosti na utakmici s Radničkim, brzo su se konsolidovali. Koliko su zapravo jaki videlo se na utakmicama protiv Napretka i protiv Crvene zvezde, kada su ozbiljno namučili protivnike. Umeju dobro i organizovano da se brane, izuzetno su opasni na tranzicijama i spremamo se za veoma tešku i žestoku utakmicu.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Proletera igra se u petak 18. marta 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK TSC