Stanković: Gledaćemo da anuliramo sve njihove dobre strane

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 406

Beogradska Crvena zvezda u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da se njegov tim oporavio od evropskog duela i da spremno putuje u Gornji Milanovac:

’’Niko od igrača nije tražio odmor, momci su spremni i dobro izgledaju. Istrošili su se, ali je to sve regulisano. Dobro smo odmorili i dobro smo spremili utakmicu, tako da nema izostanaka na našu sreću. Nema razloga da odmaramo Borjana, spreman je. Bio je malo prehlađen, ali ništa strašno, tako da je Borjan na golu sutra sigurno. Uvek je dobro kada iz prve dve šanse postigneš gol, “slomiš” otpor protivnika odmah na početku, ali utakmica traje devedeset minuta. Imamo snage da nametnemo naš ritam, izaći ćemo najjače što možemo. Da li će to biti u 15., 25. ili 17. minutu, bitno nam je da zadržimo odnos koji smo imali u prethodnih par utakmica, taj ritam, i da se ’’kući’’ vratimo sa tri boda. Sigurno da je Stuparević najveća pretnja, neko ko ima iskustva, dobar špic, talentovan, kako on tako i ekipa Metalca cela. Borba za opstanak je kod njih, tako su im bodovi veoma važni. Gledaćemo da anuliramo sve njihove dobre strane.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Crvene zvezde igra se u ponedeljak 14. marta 2022. godine, sa početkom u 15:55 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte